Zinkwerk

Bij P. van Oord Installatie kunt u terecht voor alle zinkwerken
P. van Oord installatie, zinken dakkapel

Wij verzorgen onder andere de aanleg van kilgoten, realiseren zinken dakgoten, het dekken van daken met zinken dakbedekking, de bekleding van dakkapellen en schoorsteenkappen. Voor alle zinkwerken beschikken wij over de juiste kennis en eigentijds materieel om voor u het optimale resultaat te bereiken.

Zink is een oersterk materiaal, wat een verwachte levensduur heeft van meer dan 50 jaar en nauwelijks onderhoud vraagt. Onder invloed van weersinvloeden krijgt zink een karakteristieke uitstraling, waardoor een pand een representatief karakter krijgt.

Zinken dakgoten en dakbedekking

Zinken dakgoten hebben als voordeel dat er geen verbrossing plaatsvindt, waardoor deze een zeer goede duurzaamheid vertonen en niet snel lekkages zullen vertonen. Hierdoor kan het risico voor waterschade aan een gebouw geminimaliseerd worden.

Het gebruiken van zink als dakbedekking heeft als voordeel, dat de massa, dus het gewicht, lager is dan bijvoorbeeld ingeval van dakpannen. De dakconstructie hoeft dus minder gewicht te dragen. Ook is zink volledig recyclebaar.

Zinkwerken vragen om een goede vakkennis. Als deze door een professioneel bedrijf worden uitgevoerd, wordt de kans op problemen tot een minimum beperkt. Bij ons bent u verzekerd van een gebruik van A-kwaliteit materialen en een betrokken benadering van elk project.

Ingeval van calamiteiten wilt u kunnen vertrouwen op een snelle oplossing van uw probleem. Bij P. van Oord Installatie kunt u rekenen op een grote flexibiliteit. Wij zijn hiervoor 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Maatwerk in zinkwerk

Voordat wij een project aanvangen inventariseren wij de situatie op locatie en luisteren goed naar uw wensen en het budget wat u beschikbaar heeft of wilt uitgeven. In onze offertes zijn wij altijd glashelder, zodat u nooit voor verrassingen achteraf komt te staan. Wij zijn enthousiast over het product zink vanwege de vele toepassingsmogelijkheden en laten u graag delen in ons enthousiasme. Elk project zien wij als een nieuwe uitdaging en een vergroting van onze kennis.

P. van Oord installatie, zinken dakgoten en dakbedekking

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Bent u dus op zoek naar een bedrijf wat u als gewaardeerde klant niet als nummer behandelt, maar uw wensen zeer serieus neemt en wilt u zich verzekeren van een concurrerend tarief?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw zinkwerken in een regio van ongeveer 100 km rondom Raamsdonkveer. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en vraagt u zich misschien af of uw wensen wel uitvoerbaar zijn? Neem dan vandaag nog contact op voor een duidelijke uitleg van alle mogelijkheden op het gebied van zinkwerk en/of een vrijblijvende en scherpe offerte.